2016

»Ny børneklub i Nordvestkirken«

I september startede FISKEN - en ny børneklub i Nordvestkirken. Den nye børneklub er åben hver mandag mellem 16.15 og 17.15 med leg, sjov og bibelhistorier for mindre børn.

Læs mere

»Kirkefrø for børn«

Måske kender du allerede Børnefrø. Nu kommer Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler med nyt inspirationsmateriale, denne gang til kirkeårets tekster: Kirkefrø. Kirkefrø tager højde for hele barnet. Alle sanser kommer i spil, når bibelhistorierne formidles i børnekirken. Uanset om det er 20 minutter eller halvanden time – eller blot Børnenes 5 minutter.

Læs mere

»Glæd dig til Juletid!«

Juletid er en oplagt julegave til børnene i klubben og kan bruges af hele familien, når der skal danses om træet juleaften. Sangbogen indeholder 30 sange, nogle velkendte men også mange nye sange, som især børnene vil kunne tage til sig.

Læs mere

»Fortæl om Peru i klubben«

I 2016 og 2017 kører LM Kids' missionsprojekt med fokus på Peru. Derfor er det rigtig godt også at sætte fokus på Peru i de lokale klubber. Til det formål har LM Kids lavet to nye præsentationer med masser af flotte billeder og forklarende tekster, som kan fremvises i klubben og give børnene en fornemmelse af, hvad Peru er for et land, og at det er et land fyldt med børn ikke så forskellige fra dem selv.

Læs mere

»Hvordan gå det med din majsplante?«

I forbindelse med Missionsprojekt Peru kører LM Kids en majsplantekonkurrence. Vi håber, i er godt i gang med at dyrke jeres majs ude i LM Kids-land!

Læs mere

»Hvordan går det jeres majsplanter?«

Så flot er Lottes majsplante. Hun er godt på vej mod at deltage i konkurrencen om den flotteste majsplante. Mon du har husket konkurrencen i Missionsprojekt Peru?

Læs mere

»Vi mangler DIG til arbejdsudvalget!«

I LM Kids har vi et velfungerende arbejdsudvalg, men vi har brug for én mere, som kan være vores sparringspartner og idéudvikle sammen med resten af udvalget og konsulenterne. Arbejdsudvalget samles 2 gange årligt i forbindelse med LMBU´s lederforum (forår og efterår) og derudover 1 gang midt imellem.

Læs mere

»Hvad er dine visioner for LM Kids?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Samarbejde mellem LMBU og Gospel-Kids«

LMBU's landsleder Lars Larsen har sammen med musikkonsulent Christian Engmark underskrevet aftalen, der skal fremme musikarbejdet for børn i LM. Idéen er simpel: "Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når der findes et rigtig godt materiale." Sådan forklarer LMBU's landsleder, Lars Larsen, hvorfor man i LMBU og LM-Musik har valgt at blive samarbejdspartnere med Gospel-Kids.

Læs mere

»Julesangbog for børn«

Har du en børnesangskriver i maven? Så kunne børnemusikkonsulenten godt bruge din hjælp. Simon er nemlig i gang med at sammensætte en julesangbog til børn og juniorer, som skal udkomme til efteråret. Den kommer både til at indeholde nogle gode, gamle salmer, nogle kendte børnejulesange men også nogle helt nyskrevne sange. Og der er stadig plads til flere!

Læs mere

»Start et børnebibliotek«

Hvad med at starte jeres eget børnebibliotek af kristne bøger i børneklubben? Det handler om, at der ligger store muligheder i at give børn bøger med hjem, der handler om Gud. Bøgerne kan de læse/få læst op som godnathistorier derhjemme og på den måde høre endnu mere om Guds store kærlighed.

Læs mere

»Landsmøde i børnehøjde«

LM's landsmøde er for hele LM-familien, og derfor er landsmødet selvfølgelig også for børn. Der er lagt i støbeskeen til et brag af et landsmøde for børnene. Fredag formiddag skal der være børnemøde med Bibelen for Banditter, og lørdag formiddag er der stor børnelovsangsfest med musikkonsulent Simon Bartholdy. Her skal vi bl.a. lære børnenes helt egen landsmødesang, som vi lørdag aften skal synge for ALLE! Vi skal bruge både stemmen og kroppen.

Læs mere

»Bibel billedkunst«

Man kan lave seje billeder med motiver fra Bibelen. I USA er det populært at lave bibelske tegninger i sin bibel, der passer til det sted, hvor man har malet det. Her er et link, hvor du kan se, hvordan du kan lave et flot billede. Find noget fra Bibelen, du vil lave. Du skal bruge papir, pap, sort tush, kniv/saks og maling.

Læs mere