2015

»Missionsprojekt 2016 - Peru«

I 2016 vil LMU’s missionsprojekt have fokus på Peru. Vi skal støtte Mathilde og Thomas, som er ungdomsmissionærer i Peru. Mange unge i Peru mangler en dybere forståelse for, hvad evangeliet handler om, og de har brug for både åndelig udrustning og ledelsesmæssig erfaring. Det er kun, når ungdomslederne selv har et personligt forhold til Jesus, at de kan give dette videre til andre unge i Peru.

Læs mere

»Fuldt hus på Mission15«

D. 13-15. november var LMH endnu engang proppet med glade og forventningsfulde LMU'ere. Loftet for deltagere var nået, og derfor var der flere, som desværre ikke kunne komme med i denne omgang. Men for dem, som var med blev det en weekend fyldt med forkyndelse, lovsang, opmuntringer, udfordringer og meget mere.

Læs mere

»Missionsprojekt '14 status«

LMU’s missionsprojekt 2014 var et kollegium for universitetsstuderende kvinder i Siem Reap, Cambodja. Der er nu 11 studerende, på kollegiet, og flere forventes indenfor nærmeste fremtid. Én af de studerende, en forældreløs pige, boede, før hun kom på kollegiet, på et værelse sammen med nogle andre piger. Her blev hun smidt ud, men fandt efterfølgende et billigt værelse. Udlejeren ville imidlertid have 3 måneders husleje forudbetalt, hvilket hun ikke havde råd til. I stedet ville han have, at hun skulle gå i seng med ham. Det undgik hun heldigvis.

Læs mere

»Guide til mission i Danmark«

I guiden finder du et væld af attraktioner, altså ideer til hvordan man kan drive mission og diakoni i Danmark. Der er noget for både store og små LMU-foreninger. Guiden indeholder ikke kun idéer til LMU-kredse, men også noget, som kan gøres individuelt. Vi håber, at I vil få glæde af den

Læs mere

»Tre studerende døbt!«

I 2014 var Cambodja i centrum for LMU's årlige missionsprojekt. Et af hovedprojekterne var oprettelse og drift at et kollegium for studerende kvinder i byen Seam Reap. På kollegiet bliver der både holdt andagter og bibelstudie, og for nylig er tre af pigerne på kollegiet kommet til tro og er blevet døbt. Du kan se de tre nye søstre i troen på billedet ovenfor sammen med tre af deres veninder fra kollegiet. Husk at bede for disse tre piger og sig også tak til Jesus for, at han stadig kalder mennesker til tro. Bed også fortsat for kollegiet i Seam Reap.

Læs mere
Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os