2015

»Missionsprojekt 2016 - Peru«

I 2016 vil LMU’s missionsprojekt have fokus på Peru. Vi skal støtte Mathilde og Thomas, som er ungdomsmissionærer i Peru. Mange unge i Peru mangler en dybere forståelse for, hvad evangeliet handler om, og de har brug for både åndelig udrustning og ledelsesmæssig erfaring. Det er kun, når ungdomslederne selv har et personligt forhold til Jesus, at de kan give dette videre til andre unge i Peru.

Læs mere

»Skal du på bibelskole i Peru?«

I Arequipa i Peru er LM med til at drive en bibelskole, som holder til på den lutherske kirkes teologiske fakultet, SETELA. på denne bibelskole starter der et nyt hold til marts 2016, og som noget nyt bliver der nu udbudt 2-4 studiepladser til unge fra Danmark.

Læs mere

»Fuldt hus på Mission15«

D. 13-15. november var LMH endnu engang proppet med glade og forventningsfulde LMU'ere. Loftet for deltagere var nået, og derfor var der flere, som desværre ikke kunne komme med i denne omgang. Men for dem, som var med blev det en weekend fyldt med forkyndelse, lovsang, opmuntringer, udfordringer og meget mere.

Læs mere

»Nye volontørstillinger i REACH«

LM's volontørprogram hedder REACH. Som volontør i REACH får du et meningsfyldt arbejde, nye redskaber til at begå dig i mødet med fremmede mennesker og du kommer helt tæt på missionsarbejdet.

Læs mere

»Missionsprojekt '14 status«

LMU’s missionsprojekt 2014 var et kollegium for universitetsstuderende kvinder i Siem Reap, Cambodja. Der er nu 11 studerende, på kollegiet, og flere forventes indenfor nærmeste fremtid. Én af de studerende, en forældreløs pige, boede, før hun kom på kollegiet, på et værelse sammen med nogle andre piger. Her blev hun smidt ud, men fandt efterfølgende et billigt værelse. Udlejeren ville imidlertid have 3 måneders husleje forudbetalt, hvilket hun ikke havde råd til. I stedet ville han have, at hun skulle gå i seng med ham. Det undgik hun heldigvis.

Læs mere

»Nu kan du tilmelde til MISSION15«

"Gud kan få ting til at gro". Det bliver fokuspunktet på dette års MISSION, der har fået temaet "GROW". Målet er, at vi skal vokse både som kristne og som kirke, og det mål vil Manuel Vigilius, Ole Andersen og Henrik Nymann Eriksen hjælpe os frem mod gennem fem sessions.

Læs mere

»Velkommen til København!«

Efter sommerferien bliver København invaderet af 60.000 nye studerende. Den skal der tages godt imod, og den opgave har flere end 20 kirker og kristne organisationer taget på sig.

Læs mere

»Morten Vibert stopper i LMU«

Efter to år som ungdomskonsulent i Østjylland er Morten Vibert stoppet i LMU. Morten blev ansat i 2013 på 20 procent til at tage vare på LMU'erne i Østjyllands afdeling. Efter en rokering i LMU's medarbejderflok er Filip Osmundsen nu blevet ansat som ungdomskonsulent i både Øst- og Vestjylland og afløser dermed Morten. Morten arbejder netop nu på at færdiggøre sit teologistudium, og alle i LMBU vil ønske Morten Guds velsignelse fremover og sige stort tak for den store indsats i de sidste to år.

Læs mere

»Guide til mission i Danmark«

I guiden finder du et væld af attraktioner, altså ideer til hvordan man kan drive mission og diakoni i Danmark. Der er noget for både store og små LMU-foreninger. Guiden indeholder ikke kun idéer til LMU-kredse, men også noget, som kan gøres individuelt. Vi håber, at I vil få glæde af den

Læs mere

»Tre studerende døbt!«

I 2014 var Cambodja i centrum for LMU's årlige missionsprojekt. Et af hovedprojekterne var oprettelse og drift at et kollegium for studerende kvinder i byen Seam Reap. På kollegiet bliver der både holdt andagter og bibelstudie, og for nylig er tre af pigerne på kollegiet kommet til tro og er blevet døbt. Du kan se de tre nye søstre i troen på billedet ovenfor sammen med tre af deres veninder fra kollegiet. Husk at bede for disse tre piger og sig også tak til Jesus for, at han stadig kalder mennesker til tro. Bed også fortsat for kollegiet i Seam Reap.

Læs mere

»To volontører søges til Cambodja«

I Phom Penh, Cambodja, ligger en børnehave, hvor tidligere prostituerede kan få passet deres børn, så de selv kan passe et arbejde. Gennem flere år har LM haft volontører knyttet til børnehjemmet, og igen i år søger LM to volontører, som vil rejse til Cambodja og deltage i dette meget meningsfulde arbejde. Stillingen er med udrejse d. 26. juli 2015 og løber frem til 30. juni 2016. Du kan læse hele stillingsopslaget her.

Læs mere