Gode bøger til dig

Kunne du godt tænke dig at læse en god kristen bog?

Der er mange gode muligheder at vælge imellem, men her på siden finder du nogle bøger, som LMU netop nu anbefaler.

God fornøjelse!

Hjerterystelse

24 refleksioner om at være ung og lige flyttet hjemmefra

Forfatter: Ingvild Sandnes

Pris: 149,95 kr. (152 sider)

 

Er du ung, kristen og lige flyttet hjemmefra er her 24 refleksioner, du kan spejle dig i. Hvordan finder jeg min nye identitet som ung, som kristen, som single og i alle mulige andre situationer, som er nye for mig?

Ingvild Sandnes har skrevet teksterne til bogen »Hjerterystelse«, da hun var i begyndelsen af 20erne og ikke rigtig vidste, hvor livet var på vej hen. Hvor hun bare længtes efter at komme frem, blive hel og lande.

Køb bogen her

Skabt som kvinde

Om identitet, seksualitet og selvværd
Pris:
249,95 kr. (230 sider)

»Sjældent har jeg læst en bog, der på så god måde hjælper mig til at se mit liv som kvinde fra Guds perspektiv. Jeg oplever mig både genkendt og udfordret af de bibelske beretninger og de personlige historier, forfatteren fremhæver.«
Vibeke Sode Hjorth, AdamogEva.dk

»Hun udfordrer mig til at tænke over mig selv på en ny måde, til at tage mig selv seriøst, ikke for andres skyld, men for min egen.«
Louise Høgild, Tro & Mission

Køb bogen her

Gymnasietro

Forbliv kristen og gør en forskel

Forfatter: Rasmus Jonstrup Hansen

Pris: 149,95 kr. (192 sider)

 

»I tiden op til min start på gymnasiet var der en del ting, der bekymrede mig: lektier, venner, min tro og hvordan jeg skulle fortælle mine klassekammerater, at jeg er kristen, men Gymnasietro gav mig en kæmpe ro, og den gjorde mig meget mere afslappet omkring min opstart! Rasmus' bog har virkelig hjulpet mig!«

- Joachim Midtgaard, gymnasieelev

Køb bogen her

 

Skabt som mand

Om seksualitet og karakter
Pris: 249,95 kr. (244 sider)

Bogen her er en udfordring - en udfordring til at leve stærkt og kærligt som mand, sådan som Gud har tænkt det. Men det er ikke let for os mænd at navigere karakterfast på det seksuelle område. Hver dag er der nye seksuelle tilbud, ikke mindst på internettet, og det fører mange mænd ud i fristelser og store ægteskabs og livskriser.

Matthias Burhenne opfordrer os til at se realiteterne i øjnene og kalde synden ved navn, så den mister sin magt. Men han gør mere end det. Han favner bredt og tilbyder praktisk hjælp til at leve seksualiteten ud på en god måde. Og han giver gode råd til, hvordan et kærlighedsforhold, der er blevet koldt, kan få nyt liv og ny lidenskab.

Køb bogen her

John

Et år med Johannesevangeliet

Forfatter: Thomas Teglgaard

Pris: 299,95 kr. (496 sider)

 

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Køb bogen her