Gode bøger til dig

Kunne du godt tænke dig at læse en god kristen bog?

Der er mange gode muligheder at vælge imellem, men her på siden finder du nogle bøger, som LMU netop nu anbefaler.

God fornøjelse!

Skabt som kvinde

Om identitet, seksualitet og selvværd
Pris:
249,95 kr. (230 sider)

»Sjældent har jeg læst en bog, der på så god måde hjælper mig til at se mit liv som kvinde fra Guds perspektiv. Jeg oplever mig både genkendt og udfordret af de bibelske beretninger og de personlige historier, forfatteren fremhæver.«
Vibeke Sode Hjorth, AdamogEva.dk

»Hun udfordrer mig til at tænke over mig selv på en ny måde, til at tage mig selv seriøst, ikke for andres skyld, men for min egen.«
Louise Høgild, Tro & Mission

Køb bogen her

Den autentiske leder

Refleksioner og ledelsesredskaber ud fra Nehemias' Bog
Pris: 199,95 kr. (224 sider)

 

»Mit håb og min bøn er, at du med denne bog får frimodighed til at gå, når Gud kalder dig. Frimodighed til at træde frem og gå foran for de mennesker, du er sat til eller kommer til at lede mod målet.«

Sådan skriver Tonny Dall Sørensen, der er landsleder for Indre Missions Unge (IMU), i sin nye bog »Den autentiske leder«. Gennem bibelstudie og ledelsesteorier viser han, hvordan ledere i kristent arbejde kan lade sig inspirere af Nehemias i dag.

Nehemias lykkedes med en opgave, som mange før ham havde knækket nakken på. Det skyldes i høj grad, at han var en autentisk og dygtig leder, men i sidste ende var det Guds velsignelse, der gjorde forskellen. Nehemias lod sig bruge af Gud og stillede sig til rådighed for ham.

Køb bogen her

Skabt som mand

Om seksualitet og karakter
Pris: 249,95 kr. (244 sider)

Bogen her er en udfordring - en udfordring til at leve stærkt og kærligt som mand, sådan som Gud har tænkt det. Men det er ikke let for os mænd at navigere karakterfast på det seksuelle område. Hver dag er der nye seksuelle tilbud, ikke mindst på internettet, og det fører mange mænd ud i fristelser og store ægteskabs og livskriser.

Matthias Burhenne opfordrer os til at se realiteterne i øjnene og kalde synden ved navn, så den mister sin magt. Men han gør mere end det. Han favner bredt og tilbyder praktisk hjælp til at leve seksualiteten ud på en god måde. Og han giver gode råd til, hvordan et kærlighedsforhold, der er blevet koldt, kan få nyt liv og ny lidenskab.

Køb bogen her

Før Amen

Kraften i den enkle bøn

Pris: 199,95 kr. (192 sider)

 

»For de fleste af os vil bøn aldrig blive noget med ugelange retræter eller timers meditation. I stedet kan bøn være stille samtale med Gud, mens man er på vej til arbejde i bil eller bus eller tog, eller mens man sidder og venter på en kunde eller en klient. Bøn kan være den indvendige stemme, der styrer ens handlinger udadtil.«
Sådan skriver Max Lucado om bøn i sin nye bog »Før Amen«. En bog som er skrevet til mennesker, som oplever, at det kan være svært at finde ro til at bede i hverdagens travlhed.

I denne bog beskriver Max Lucado, hvordan vi gennem helt enkle bønner i hverdagen kan opleve Guds nærvær og vejledning og få fornyet tillid til ham. Bøn er ganske enkelt en åbenhjertig samtale mellem Gud og hans barn.

Køb bogen her