Afhold Bibel-terrænløb

Savner du også at kunne gøre noget for dine klubbørn? Hvad med at afholde et bibel-terrænløb for barnet sammen med sin familie? Synes du det er en god ide, så læs med her.

Her på siden har vi et løb, der hedder Bibelræs. Dette løb kan du bruge på følgende måde.

  1. Klip de enkelte udsagn ud og put hvert udsagn i en frostpose, som du giver et nummer.
  2. Hæng poserne op i et område, hvor de kan hænge over et stykke tid uden at være i vejen for nogen. Fx . på jeres missionshus område eller ved jeres kirke. Husk at spørge om lov 😊
  3. Send nu en invitation til det enkelte barn og hans/hendes familie om at deltage i dette bibelløb lige når det passer dem. Alt de skal gøre er at finde alle poster og i rækkefølge sende svarene til dig i en sms.
  4. Sørg for at have en lille præmie til de, der får alle svar rigtigt, og husk at svarer alle tilbage.
  5. Sidst men ikke mindst; sørg for at have en slutdato på hvor længe løbet varer og sørg for at indskærpe deltagerne, at det er én familie ad gangen der går ruten og max. antal personer som forsamlingsforbuddet anviser. Hvis der er optaget, må man komme tilbage lidt senere. Obs. Man bør kunne læse opgaven uden at skulle røre ved noget!!!!

Find endelig på flere løb hvor det er muligt at overholde gældende restriktioner og del dine løb med andre. F.eks. ved at sende dem til kids-konsulenterne kristian(at)lmbu.dk eller janne(at)lmbu.dk eller kommunikationsmedarbejder nikolaj(at)lmbu.dk. Så kan vi sørge for at få det ud til gavn for flere.

Nu ønsker vi bare, at dette kan være med til at ære Gud og gøre ham kendt for børn og voksne.