2016

»Prækonference på MISSION16«

Hvordan stå i kristent lederskab uden at miste glæden? Hvordan kan man vokse i modenhed som kristen leder? Det er de spørgsmål, som er på programmet i timerne op til, at MISSION16 starter fredag d. 18. november på LMH.

Læs mere

»“Nyt” missionsprojekt resten af 2016«

Vi har med missionsprojektet 2016 støttet ungdomsarbejdet i Peru ved at samle ind til ungdomsmissionærerne Mathilde og Thomas. Mathilde og Thomas er desværre blevet nødt til at rejse tidligere til Danmark. Det betyder dog ikke, at vi ikke fortsat kan støtte alt det gode arbejde i Peru.

Læs mere

»LMU's visioner - du kan få indflydelse!«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021?

Læs mere

»Sex er Guds ide - materiale til halv pris«

Frem til 15. maj kan LMU-foreninger købe materialet "Sex er Guds idé" for kun 1000 kr. "Sex er Guds idé" er et undervisningsmateriale, som tager afsæt i den bibelske seksualetik og vil udruste undervisere og ungdomsledere til at vejlede unge kristne om seksualitet, sex og samliv.

Læs mere

»Læs Bibelen på et år«

LMU har udgivet en simpel bibellæseplan, som kan hjælpe dig til at få læst hele Bibelen på enten et eller to år. Bibelen er ufattelig vigtig i LMU. Den er Guds ord, som han har valgt at tale til os gennem, og derfor er det livsvigtigt at kristne får åbnet deres bibler.

Læs mere

»Ny Bibelvejviser til dig«

Selvom folderen ikke er særlig stor, er den fyldt til randen med relevant indhold. Der er både oversigter over alle Bibelens bøger med helt korte kommentarer, der er konkrete idéer til, hvad man kan læse i forskellige situationer og der er oversigter over, hvor man finder nogle af de mest centrale vers i Bibelen.

Læs mere